Kjøpe Bitcoin

Se etter din kryptovaluta 

Når du er på jakt etter å kjøpe deg en kryptovaluta er det over 2000 valutaer å velge imellom. Det betyr at du kan velge mellom et hav av valutaer. At det er så mange valutaer å velge imellom er i seg selv ikke det beste. Er det for mange er det opplagt at det vil bli mye problemer med mange av dem. Problemer med valuta betyr at de ikke kommer til å gi avkastning. Uten avkastning eller stabilitet vil nok folk unngå valutaer.  

Søk valutaen på coinmarketcap.com 

Når du har funnet deg en valuta kan du gå på en side som heter coinmarketcap.com å se hva den valutaen du fant står i. Denne sider er kanskje like god å se på om du lurer på hvilken valuta du ønsker deg eller som du skulle ha investert i. Tenk deg om når du ser på alle disse kursene. Du må gjøre et grundig arbeidet. Først bør du sjekke hvor mye kursen har utviklet seg, hvem som laget valutaen og hva slags planer de har nå. Er du usikker så anbefaler vi på det sterkeste å kjøpe Bitcoin. Bitcoin er trygg og samtidig bedre en mange av de andre valutaene.  

Finn formidler eller børs 

Når du har bestemt deg for å kjøpe Bitcoin eller en annen valuta må du finne et sted som formidler eller en person som selger det du vil ha. Om du kjøper Bitcoin er dette veldig lett. De formidler slik at du ikke trenger å lete etter en person som er villig til å selge samtidig som de tilrettelegger betalingsform slik at du ikke trenger å tenke på hvordan eller med hva du kjøper Bitcoin. Du kan velge mellom alt som er praktisk.  

Last ned lommebok 

Når du kjøper Bitcoin må du ha en lommebok slik at du kan ha Bitcoin et sted. Bitcoin fungerer på en sikker måte. For at du skal kunne kjøpe og lagre Bitcoin på en sikker måte så må du faktisk ha dem et sted. Du kan ikke bare kjøpe dem og lagre dem på din datamaskin. En lommebok er et program som holder dem og kan kommunisere med resten av Bitcoin systemet slik at verdiene kun forlater din lommebok når du selv har tillatt det. 

Kjøp din første mynt 

Når du nå er klar får å gjøre ditt første kjøp er vi spente på å følge ferden din videre. Det er du som avgjør hva du skal gjøre, hvor du skal gjøre det og hvordan det best kan gjøres. Om du ikke kan eller ønsker å kjøpe en Bitcoin i dag kan du alltids vente og kjøpe senere. Håp bare på at kursen har gått ned litt når du venter eller så havner du fort i en situasjon hvor du føler du gikk glipp av noe.