Amalie 2             Gang-Korridor3

Litt om Amalie Hotell

Amalie hotell så dagens lys 7. mars 2000. Det startet med at den gamle Høgseth-gaarden ble revet til skallet og omgjort til hotell. I dag har vi gleden av å vise oss fram som et lunt, trivelig og hjemmekoselig hotell. Vi er sentralt plassert midt i Tromsø sentrum. Med gangavstand til mange av byens fasiliteter noe som gjør at man har enkel tilgang til restauranter og byens uteliv. Museer og andre opplevelser er heller ikke langt unna.

Det var fra første stund et ønske å være et hotell med lokal forankring, vi er 100% eiet og drevet av nord norske interesser. Amalie Hotell har valgt og ikke være tilknyttet noen kjeder, noe vi trives med. Vi mener at nærhet til deg som kunde blir enklest og best ivaretatt slik.

Frokost
Mandager til fredager serveres frokosten fra kl. 07.00 til 10.00 Lørdager serveres fra kl. 0700 til 11.00 og søndager serveres frokost fra 08.00 til 1100.

Vafler / kaffe, te
Alle våre gjester har muligheten til og steke seg sine egne vafler, fra kl 13.00 til 17.30 mandag til fredag. Søndager fra kl 14.00 til 1730. Kaffe, te står stort sett alltid framme til våre gjester.

Ta med avisa, kaffekoppen og noen nystekte vafler inn i peisestua, for å nyte et lite rolig øyeblikk før man tar tak i neste gjøremål.

Parkering
Hotellet disponerer ikke egne parkeringsplasser. Det finnes flere offentlige parkeringsplasser ved og rund kvartalet. Vi har mulighet for gratis parkering for inntil 7 motorsykkler.

Dyr

Hotellet har ikke anledning til å ta i mot dyr, unntatt førerhund.

Midlertidig3 051                   Midlertidig3 048

 
 

Share This