Betal ditt lån

Når du har et billig forbrukslån er det viktig at du betaler på det for å unngå problemer og betalingsanmerkninger. Det skjer fort at du for en anmerkning eller flere, som igjen gjør at du få flere og dyrere problemer deretter. Det finnes flere måter å holde seg i sjakk på slik at du ikke kommer i situasjoner som skaper økonomiske problemer for deg og din familie. Det viktigste for deg er at du styrer unna alt som heter økonomisk dumskap. Leser du videre vil du se noen tips om hvordan du kan holde en ryddig og god økonomi slik at du slipper å havne i situasjoner som kan skade deg den ene eller den andre veien.

Nedbetalingsplan

Når du har fått oversikten over gjelden din er det viktig at du har en plan. Du vet hvor mye du tjener per måned og du vet hva du må betale hver måned. Kanskje du klarer å betale litt mer. Kanskje du klarer å legge litt mer på lånet hver måned slik at du kan betale ned gjelden litt raskere enn det du opprinnelig hadde planlagt. Da får du spart ganske mye penger.

Følg planen

Når du har laget en plan for hvordan du ønsker å betale ned din gjeld slik at du får en mer romslig og en bedre økonomi er det viktig at du følger planen. Det kan bli tøft og ikke så moro, men du må bare jobbe med planen du har laget.